Ovaj domaći čaj za mršavljenje reguliše apetit, izbacuje toksine i višak tečnosti iz tela i podstiče brže sagorevanju kilograma. 
 
 
Ako želite da izgubite kilograme i smanjite apetit, pokušajte na zdrav način i prirodnim sredstvima da dođete do željene figure..

Ne postoji magično sredstvo za mršavljenje, već je potrebno je da promenite režim ishrane i fizički se aktivirate. Ali, na sreću, postoje mali prirodni pomagači koji pomažu da se brže rešimo masnih naslaga i lakše se naviknemo na zdrave navike.

Ovaj domaći čaj za mršavljenje reguliše apetit, izbacuje toksine i višak tečnosti iz tela i podstiče brže sagorevanju kilograma. Najbolje je da ga popijete pred spavanje, umesto večere.


U pola litre vode sipajte 1 kašiku izrendanog đumbira, 2 lovorova lista, pola kašike kumina i pola kašike cimeta.Pruža osećaj sitosti, tako da nećete imati problem sa spavanjem zbog praznog stomaka. Svi sastojci čaja su prirodni i zdravi.

Čaj kuvajte 30 minuta, a kako biste dobili željenu aromu možete dodati i prstohvat omiljenog čaja kamilica, nana, zeleni...).


Napomena: Pre upotrebe ovog čaja konsultujte se sa svojim lekarom!Ostavite čaj da odstoji 5 minuta, procedite i popijte svako veče pred spavanje.

Izvor: Lovesensa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner