Morska so nastaje prirodnim procesima isparavanjaslane vode. Postoji mnogo razloga da je uvrstite u svoj jelovnik, a mi vam predstavljamo 15.

VIRAK ( Alchemilla vulgaris ). Virak je poznat u narodu još pod nazivima vrkuta,rosanica,biserka i plašt device Marije. Raste, pre svega u rubnim oblastima šuma i pored puta,na padinama i vlažnim livadama u višim planinskim predelima.

Ako ste u potrazi za prirodnom kupkom koja će učiniti vašu kožu prekrasnom i glatkom, onda je ovo savršen recept za vas. Za ovu luksuznu kupku od mleka i meda potrebni su vam samo prirodni sastojci i oko 5 sekundi.

Nakon  dugog i napornog dana, ne postoji ništa bolje i relaksirajuće od tople kupke u kadi. Dodajte penu, sveće, čašu omiljenog vina i odmah ćete se opustiti. Međutim, prednosti kupke se ne zaustavljaju ovde: uživanje u kupki podstiče bolju cirkulaciju, opušta mišiće i omogućava nam bolje i mirnije spavanje.

Akne, celulit, gubitak kose, pa čak i depresija – neprijatelji su lepote i zdravlja, a mogu se sprečiti pomoću hladne vode sa tuša. Hladan tuš poboljšava cirkulaciju i bori se sa nekoliko problema koje su česti kod žena.

Nema potrebe za skupim tretmanima ili hemikalijama, kada možete sami kod kuće prirediti kompletan spa tretman.